Mijn eerste dag als docent

Gisteren 24 februari 2016 mocht ik voor de eerste keer mijn kennis delen met een groep studenten bij MARK Academy – dé opleider voor vitaal werken & leven

Deze dag stond geheel in het teken van voeding en beweging de FQ (fysieke quotiënt) module van de opleiding Integraal leefstijlcoach. Vanaf het begin was er interactie en de wil om er een leerzame dag van te maken. Verbazing, verwarring maar ook bevestiging werd gevonden en we hebben ervaringen gedeeld om er van te leren..we hebben gevoeld wat onze cliënten gaan voelen (minder eetmomenten op een dag) – we hebben ervaren wat gedurende de dag bewegen inhoud (om de 30 minuten 1 minuut actief zijn) – we weten nu wat gezonde voeding is EN waarom (om preventief en correctief te werken aan gezondheid) en natuurlijk hebben we gelachen.!

Het was veel wat we hebben behandeld wat de komende tijd mag en gaat landen bij de studenten.. Ik ben ervan overtuigd als dat heeft plaatsgevonden we er weer een mooie groep met Integraal leefstijlcoaches bij hebben die het verschil kunnen maken in de gezondheid van de client en van Nederland.

Ik kijk terug op een fantastische en leerzame dag die ook voor mij weer veel heeft gebracht.

Johnny Kat