Ga jij mee..? 
Zou jij ook wel eens helemaal “terug naar de basis” willen? Jezelf uitdagen in hoe onze oer-voorouders de dagen beleefden?

Wat gaan we zoal doen… We gaan 7 dagen hiken door de prachtige heuvelachtige natuur van zuidwest Kreta. Met onder andere: minder eetmomenten, minder drinkmomenten, intermittent fasten, met een zo groot mogelijke variatie aan voedingsmiddelen, leven op het dag- nachtritme, warmte en koude prikkels ervaren, overnachten in de natuur of op het strand, ademhalingsoefeningen, de hele dag bewegen en nog veel meer en als het voor jou van toepassing is, krijgt de psyche en de ziel de nodige aandacht. Daarbij gaat de mobiel van de deelnemers voor een week uit. Een noodtelefoon gaat mee en wordt dagelijks bekeken op binnenkomende berichten.

De dag van vertrek starten we met het opnemen van allerlei bloedwaardes zoals glucose/ketonen/lactaat/cholesterol/triglyceriden, bloeddruk, hartslag, gewicht, spier- en vetpercentages, visceraal vet, lengte/taille. De laatste dag sluiten we af met het opnieuw meten van alle genoemde waardes.

Een week uit de hectiek van alle dag in het voorjaar 2019 is in de volgende weken mogelijk;

De eerste week is van zaterdag 6 april t/m zaterdag 13 april 2019 (VOL)
De tweede week is van maandag 15 april t/m maandag 22 april 2019 (ook deze week is VOL)
De derde week is van maandag 20 mei t/m maandag 27 mei 2019 (nog een paar plekken beschikbaar)

Om het groepsgevoel en de saamhorigheid onderling zoveel mogelijk te laten ontstaan en plaatsvinden is er ruimte voor 6, maximaal 8 deelnemers per week. 

Ben je geïnteresseerd dan kun je op https://johnnykat.nl/diensten/terug-naar-de-basis-kreta/ meer lezen over dit avontuur.

Wil je lezen hoe eerdere deelnemers het hebben ervaren kijk dan op https://johnnykat.nl/reacties/

Wil je mee stuur mij dan een PB via Facebook of Linkedin, mail naar info@johnnykat.nl of een WhatsApp/SMS berichtje naar 06-81324119 en vermeld dan de voorkeur week. Bellen mag natuurlijk en reageren op deze pagina kan ook.
#kPNI #orthomoleculair #leefstijl #gezondheid #bewegen #voeding #variatie #ontspanning #evolutie #terugnaardebasis #JohnnyKat

 

Categorieën: blog

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *