De stichting Goed Bedrag opgericht door Chris Miljoen heeft tot doel om als deelnemer (ondernemer) een deel van de omzet, winst of iets dergelijks aan een goed doel te schenken. Dit goede doel wordt bepaald door de klant of afnemer.

Chris aan het woord:

Op de eerste plaats, en dat is het belangrijkste, is Goed Bedrag een manier om meer te doen voor goede doelen. Bovendien geeft het ondernemers de kans de samenwerking met opdrachtgevers nog positiever af te sluiten. De klant of opdrachtgever bepaalt immers aan welk goed doel gedoneerd wordt.

‘Het idee ontstond tijdens het hardlopen. Hoe kan ik met mijn werk nog meer van waarde zijn? Hoe kan ik echt iets bijdragen, samen met de mensen met wie ik werk? Zodat de factuur die ik stuur niet alleen een logische afsluiting is van een verleende dienst, maar ook nog positief doorwerkt in de toekomst?’

‘Na het hardlooprondje ben ik het idee gaan uitwerken en kreeg het vorm: voortaan zou ik een percentage van de factuur doneren aan een goed doel, uitgezocht door de degene die de factuur betaald. Want iedereen kent wel een organisatie, fonds of stichting die bijzonder is voor hem of haar.’

CHRIS MILJOEN

 

Vanaf 1 juli 2019 is Johnny Kat ook deelnemer aan Stichting Goed Bedrag. Daarvoor heb ik de volgende tekst geschreven voor op de website van Stichting Goed Bedrag.

‘In het leven kom je soms mensen tegen die bijzonder zijn en wat als die ook nog iets uitzonderlijks organiseren wat je raakt? Dan is het geen keuze meer maar dan wil je meedoen. Dat is met Chris Miljoen en stichting Goed Bedrag het geval…! Trots dat ik de verklaring van Goed Bedrag heb ontvangen en het mag uitdragen. Laten we verschil maken in de wereld door te delen wat voor bedrag het ook is.’

– Johnny Kat

 

Vanaf 1 juli 2019 mag iedere nieuwe deelnemer aan “terug naar de basis” bepalen aan welk goed doel naar keuze er € 25,- wordt gedoneerd.

 

De eerstvolgende “terug naar de basis” Kreta is van 16 september tot en met 23 september 2019. Er zijn nog plaatsen vrij.

https://www.facebook.com/events/335841970447209/

Reacties

Categorieën: blog

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *