Magic truffel ceremonie

Magic truffels (sclerotia) is het ondergrondse deel van bepaalde paddenstoelen die de stof psilocybine (spilocine) bevat en legaal is in te zetten. Psilocybine/spilocine kunnen je in een andere staat van bewust zijn brengen. Waarbij je geestelijke en lichamelijk effecten zult ervaren.

 

 

Geestelijke effecten als kleur- en geluid ervaringen, het naar binnenkeren en innerlijk reizen door de tijd, het anders ervaren van plaats en tijd, andere waarneming van je zintuigen, het ervaren van innerlijke liefde (zelfliefde) en zo zijn er nog meer effecten op te noemen die soms heel persoonlijk kunnen zijn. Lichamelijke effecten kunnen zijn ontspanning, kil/koud ervaren (in een warme omgeving), lichte hoofdpijn, gevoelige maag en soms lichte misselijkheid, trek aan eten en drinken na de ceremonie, vermoeidheid na de reis.

 

https://royalsocietypublishing.org/doi/10.1098/rsif.2014.0873

De redenen om deel te nemen aan een magic truffel ceremonie is persoonlijk en divers. Het gaat uiteindelijk om de innerlijke reis die jij maakt na het innemen van psilocybine/psilocine.

Er zijn meerdere mogelijkheden om een magic truffel ceremonie mee te maken. Zo kun je deelnemen aan een groepsceremonie of een individuele of partner ceremonie. 

De groepsceremonies en ceremonies met meerdere personen die elkaar kennen en samen een reis willen maken zijn op aanvraag. Wil je hier meer over weten mail dan je vraag naar info@johnnykat.nl. 

Het inzetten van magic truffel ceremonie als helende zielsbeweging.

Tijdens mijn jarenlange ervaringen in het begeleiden van cliënten met trauma (een belangrijke factor in het ontstaan van chronische aandoeningen) is het mij opgevallen dat er soms terugval is. Welke methode we ook inzetten zoals bv systemische (familie) opstellingen, compassionate inquiry, expressive writing etc. ten spijt. Of welk pad de client al heeft bewandeld bij o.a. psychologen, psychiaters of andere therapeuten. Zeker is er soms enige verlichting te ervaren en dan toch door prikkels vanuit de omgeving komen de oude overleving- beschermingsmechanismen in meer of mindere mate weer terug. En houden je vervolgens wederom uit de flow van het leven.

Het inzetten van magic truffels (psilocybine) kan de mechanismen met zelfliefde verzachten en openen. Het maakt het mogelijk om in liefde en compassie te werken aan wat er in het onbewuste jouw nog uit de flow van het leven houdt.

Tijdens jouw innerlijke reis ben ik aanwezig in de ruimte en ben ik beschikbaar voor interventies. Als er zich iets aandient wat aandacht nodig heeft om in een helende beweging te komen.

De hele ceremonie duurt ongeveer 5 uur. De ceremonie start met het reinigen van de ruimte, innemen van de truffels, meditatie waarbij je langzaam in jouw innerlijke reis wegzakt en na de reis langzaam in alle rust weer terugkomt. 

Wil je samen met je partner een magic truffel ceremonie beleven dat kan ook. Tijdens de intake bespreken we dan wat de insteek is om de reis samen te gaan maken. De gezamenlijke reis ben ik aanwezig in de ruimte om, daar waar nodig is, te begeleiden of voor interventies.

 

 

Hoe meld jij je aan voor een ceremonie?

Je stuurt een mail naar info@johnnykat.nl en geeft daarbij aan dat je geïnteresseerd bent om aan een magic truffel ceremonie deel te nemen. Vervolgens maken wij een afspraak voor een intakegesprek waar ik een aantal vragen zal stellen over o.a. je gezondheid. Ook zal ik je tijdens de intake in grote lijnen vertellen over hoe zo’n ceremonie verloopt. Als je definitief ja zegt op de truffel ceremonie ontvang je van mij een document om je verder te informeren over hoe jij je optimaal kunt voorbereiden. We plannen een datum in voor jouw magic truffel ceremonie.

Mijn ervaring met de Magic Truffel Ceremony, Moos.

Mijn aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en mijn nieuwsgierige aard waren voor mij de aanleiding om de Magic Truffel / Helende Zielsreis te  doen bij Johnny die ik al enkele jaren ken als een liefdevol en deskundig iemand.

Johnny heeft mij van te voren goed op de hoogte gebracht hoe de ceremonie in zijn werk gaat en hoe ik mij kon voorbereiden. Op de dag zelf alles met open houding over mijn heen laten komen. Wonderbaarlijk hoe je na het innemen van de truffel merkt dat je gewaarwording veranderd en dat je tijdens de ceremonie ‘ op een neer reist’ tussen dat wat zich vanuit het onbewuste aandient en gewaarwordingen  vanuit de omgeving.

Fijn was de steun van Jonnny op het moment dat het gebeuren mij overweldigde en hij met zijn steun, vragen en rust mij het vertrouwen gaf om door te gaan.

Het is nu een maand later dat ik mijn ervaring opschrijf en ik merk nog steeds dat ik inzichten opdoe die mij ondersteunen om liefdevoller naar mezelf te zijn. Ik merk ook dat ik meer contact heb gekregen met mijn gevoel, opmerkzamer ben en veel minder in mijn hoofd zit.

Een mooie ervaring. Blij dat ik het heb gedaan

Marcel over zijn magic truffel ceremonie.

Al langer had ik de wens om een keer “de diepte” in te gaan met behulp van truffels. Door de vele verhalen die op internet rondgaan bleef het lang bij een wens. Ik heb eerder bij Johnny een traject doorlopen, dus toen ik hoorde dat hij dit ook aanbod was ik snel om.

En het was meer dan waard! Johnny creëert een veilige setting om de reis naar binnen aan te gaan. Dat begint al bij de intake waarin hij alle vragen duidelijk beantwoord. Hij gaf me tips om me goed voor te bereiden, en was heel duidelijk in wat ik kon verwachten, en wat niet. De dag zelf voelde erg fijn en veilig. De ruimte was erg sfeervol qua temperatuur, licht, geluid en geur.

Tijdens de reis heb ik me geen moment oncomfortabel gevoeld. De aanwezigheid van Johnny was fijn, zonder dat hij te “aanwezig” of sturend was. Daardoor heb ik het maximale uit deze beleving kunnen halen. Ik heb weinig tot geen herinneringen aan mijn jeugd vanwege een fors jeugdtrauma. Mijn intentie was om hier terug naartoe te kunnen gaan en dat is meer dan gelukt. Ik heb de wereld in mogen kijken door de ogen van mijn kleine ik. Het verdriet, maar ook het vertrouwen dat dit met zich meebracht, heeft mij geholpen om dichter bij mezelf te komen. Ik kijk terug op een geslaagd avontuur.

Wil jij ook een keer een truffel reis maken, of misschien samen met je partner? Op mijn website https://johnnykat.nl/diensten/magic-truffels-ceremonie-helende-zielsreis/ kun je er meer over lezen. En er staan nog meer verslagen op van mensen die hun ervaring delen, even verder scrollen op de webpagina.

Via een DM op dit bericht, whatsapp (06-81324119) of mail (info@johnnykat.nl) kun jij je opgeven of meer informatie opvragen.

Ervaring van JB
Mijn ervaring met een truffel ceremonie,
Ik heb een intens mooie en heftige reis gemaakt in mijn binnenwereld. Ik heb inzichten gekregen en mijzelf ontmoet. De donkere kanten waar ik tegen aanloop in mijn dagelijks leven heb ik mogen zien en weet nu ook dat het in mijn verleden is ontstaan.  En ik mag het met liefde door mij heen laten stromen doormiddel van  de basis mijn adem.
Mooie vrolijke kleuren kwamen voorbij zo is het leven en ook voor mij bestemd. Nadat ik uit mijn reis  ontwaakte voelde ik een intense liefde voor mijzelf, weet niet precies hoe ik dit gevoel kan omschrijven.
Voel ook meer verbinding met mijzelf. Weet nu ook dat er bepaalde emoties zijn die van mijn lieve innerlijke kind is en haar nu liefdevol mag geruststellen.
Johnny heeft mij de hele reis liefdevol en met zijn aanwezig begeleid.
Hier bedoel ik mee, wanneer  ik even ontwaakte uit mijn reis was Johnny er om mijn vragen te beantwoorden of een interventie in te zetten en zakte ik weer weg. De nazorg van Johnny vind ik geweldig en voelt goed en kan ik iets mee, wanneer mijn emotie heftig is.
Deze ervaring heeft mij zeer goed gedaan, omdat ik inzichten heb gekregen over mijzelf.
Deze truffel ceremonie raad ik iedereen aan wanneer je vast loopt of er rode draden in je leven zijn. En vooral jezelf beter willen leren kennen.
Dank je wel Johnny dat je mij begeleid hebt bij deze reis, voelde mij op mijn gemak en voelde liefdevol aan.
Werking van de truffel ceremonie stopt niet als je het gedaan hebt de reis geëindigd is, de werking gaat door.

 

Ervaring van Martin

Als iemand die al jaren bezig is met persoonlijke ontwikkeling, had ik het gevoel dat er nog een onontdekt gebied was waarin ik meer inzicht kon krijgen. Ik besloot bij Johnny de Helende zielsreis/magic truffels ceremonie te ervaren.

Na het invullen van een uitgebreid intake formulier een aantal dagen vooraf begon mijn innerlijke reis met een duidelijke uitleg van Johnny in een relaxte omgeving die bijdroeg aan een enorm ontspannen sfeer. Na de inname van de magic truffels begon na enige tijd een ervaring die mijn perceptie van tijd, ruimte en zintuigen op een bijzondere manier veranderde. Ik voelde een diepe verbondenheid met mijzelf, een ongekende zachtheid en veel liefde.

Johnny’s begeleiding was hierbij van onschatbare waarde. Hij creëerde een veilige omgeving waarin ik me volledig op mijn gemak voelde. Wanneer ik wat minder diep in mijn innerlijke reis zat voelde en zag ik zijn aandachtige aanwezigheid.

Na afloop van de ceremonie werd er ruim de tijd genomen om mijn ervaringen te bespreken en te zorgen dat ik weer volledig in het ‘hier en nu’ was.

In de dagen na de ceremonie voelde ik me super relaxed en op een diep niveau verbonden met mijzelf.

Al met al was het een onvergetelijke ervaring, waarbij Johnny’s begeleiding een cruciale rol speelde. Als je overweegt deel te nemen aan een magic truffel ceremonie, kan ik Johnny van harte aanbevelen. Zijn zorgvuldige aanpak en toewijding maken deze innerlijke reis tot een transformerende en verrijkende ervaring.

Ervaring van Harriët.

De ceremonie met de magic truffel die Johnny begeleidde was een heel bijzondere, liefdevolle innerlijke reis. Ik heb prachtige ontmoetingen met mijn ziel ervaren en zoveel zachtheid gevoeld. Een heel helende sessie. De dagen erna kreeg ik veel inzichten die me geholpen hebben om mijn eigen weg met meer zelfvertrouwen en zelfcompassie te vervolgen. Ik kan Johnny als begeleider erg aanraden, hij zorgde tijdens de ceremonie dat ik me volledig op mijn gemak voelde, bleef er met al zijn aandacht op een zachte en liefdevolle wijze bij, terwijl ik op verschillende momenten even ‘ontwaakte’ uit deze reis. Ik kon hem vragen stellen en hij hielp me waar ik dat nodig had tijdens de fasen waar ik doorheen ging. Vooraf legde hij me alles duidelijk uit en ook voor een stukje naverwerking kon ik bij hem terecht. Een onvergetelijke ervaring, er is veel meer moois om ons heen en in ons dan we weten.