Eenmalige “terug naar de basis, terug naar jezelf” vanuit Villa Verde Salobreña.

Een unieke situatie doet zich voor dat villa Verde Salobreña in het zuiden van Spanje beschikbaar is in de week van 3 tot en met 10 december 2022. Door deze mogelijkheid organiseren wij daarom in deze week een “terug naar de basis, terug naar jezelf”. Omdat we vanuit een villa werken wordt deze reis ook toegankelijk voor deelnemers waarvoor de Kreta reis te zwaar is.

Tijdens deze week gaan we hikes maken vanuit de villa het achterland in en komen daarna terug naar de villa. Rondom de villa organiseren we activiteiten, alles in het teken van beweging wat een belangrijk onderdeel is van onze complete gezondheid. We hebben een sauna voor de hitteprikkel en de zee is vlakbij voor de koude prikkel en we kunnen ook gebruik maken van het aanwezige zwembad en jacuzzi. Verder gaan we intermitterend vasten en drinken om zo te werken aan hormese (balans) en autofagie (opruiming van het lichaam van opgeslagen balast). Heel veel variëren met verschillende voedingsbronnen wat een weldaad is voor o.a. onze darmen en het microbioom. Dagelijks staan ademhalingsoefening op het programma. Wij gaan samen eten bereiden in de mooie grote aanwezige keuken. Tijdens het koken gaan we wat dieper in op onderwerpen over voeding en fysieke gezondheid, psychisch en zielswelzijn. Het bioritme krijgt aandacht waarbij wij slapen in de villa Verde.

Uiteraard starten we deze week, die in het teken staat van onze complete gezondheid, met fysieke waarde metingen. Aan het einde van deze week gaan we diezelfde waardes nog een keer opnemen en de veranderingen bespreken.

Tijdens de week is er gelegenheid om deel te nemen aan yoga, qigung, (systemische) meditaties om weer (opnieuw) in contact te komen met het lichaam. Diepte gesprekken door middel van o.a. compassionate inquiry en ook een systemische (familie) opstelling valt onder de mogelijkheden mocht jij daar behoefte aan hebben. Dit alles in het teken van het ingang brengen van een helende beweging op opgelopen trauma in de jeugd en/of later in het leven. Ook een massage om de vermoeide spieren te verwennen en te ontladen behoort tot de mogelijkheden.

En wat een heerlijke bijkomstigheid is dat gemiddeld de temperatuur in deze periode varieert tussen de 15-22 graden.

Jouw investering is € 1.149,- de heen- en terugvlucht boek jezelf en het vervoer naar en van de villa.

Tickets zijn op dit moment voordelig bij Ryanair, Transavia als je vliegt op Malaga.